(+359) 884 712222 | 52 12222 estemedclinic@gmail.com

Процедури за тяло

Всички жени искат да изглеждат като кралици: красиви и добре поддържани. Освен това не само лицето и ръцете трябва да бъдат добре поддържани, но и онези части от тялото, които са скрити от дрехите.

Редовната грижа за тялото, която жената извършва у дома, е основата, която й позволява да поддържа кожата си млада и еластична в продължение на много години. Но домашните грижи не заместват посещенията в козметичен салон, където опитни майстори извършват различни полезни и ефективни процедури за тяло.

 

Какви процедури за тяло предлага нашата клиника?

Процедурите на нашия център по естетична козметология «Estemed» ще ви помогнат да придадете на тялото си истински кралски вид.

Козметологията за тяло включва разнообразни грижи, хардуер, инжекционни и лазерни процедури. Между другото, една и съща процедура може да бъде еднакво ефективна при решаването на различни проблеми и могат да се използват различни методи за решаване на един конкретен проблем.

Ще се радваме да ви помогнем възможно най -бързо:

  • коригирайте фигурата, лекувайте целулита;
  • стегнете кожата на тялото след отслабване или раждане;
  • да се отървете от белези, стрии, пигментация и разширени съдове;
  • премахване на татуировки, бенки, нежелани косми по тялото;
  • овлажнява и стяга кожата, премахва бръчките.

С нашия център «Estemed» е доста лесно да изберете индивидуален комплекс за грижата за вашето тяло. Професионалните козметолози и дерматолози ще изберат ефективно лекарство или процедура за вашата конкретна заявка, като вземат предвид физиологичните характеристики на вашето тяло и вашия тип кожа.

В работата си козметолозите от нашата клиника по естетична медицина използват специални професионални продукти, които вече включват максимум компоненти, които отговарят на многобройните искания на клиентите.

Лечение на тялото

Има още един важен момент, който трябва да се спомене. Каквито и процедури за тяло да правите в нашия център, в допълнение към директния ефект, определено ще получите:

грижовна грижа и максимално внимание;
релаксация и гарантирано облекчаване на стреса;
а също — добро настроение.

Това е много важно, особено в условията на съвременния ни живот и постоянно повтарящия се стрес.

За да могат козметичните процедури за тялото да се провеждат с най -голяма ефективност, преди да започнете тяхното изпълнение, трябва да се консултирате със специалистите на клиниката.

Добавете тук списък с това как можем да помогнем — оформяне на тялото, премахване на белези и стрии